Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

4 oubollige date tips voor een schitterende avond

Anja
3 min read

Of je nu al jarenlang gelukkig getrouwd bent of je net een eerste date hebt gehad met je nieuwe vlam, een romantische date is altijd een goed idee. En dat hoeft helemaal niet origineel te zijn. Gewoon ouderwets dineren bij kaarslicht bijvoorbeeld. Hieronder 4 oubollige date tips voor een schitterende avond!

1. Naar de bioscoop

Ga eerst samen naar de bioscoop en ga daarna uit eten of iets drinken. Kies een film uit die jullie allebei graag willen zien of ga juist naar een willekeurige film en laat je verrassen. Je kunt tijdens het eten of drinken over de film praten, waardoor ongemakkelijke stiltes vermeden worden. Als het ijs eenmaal gebroken is, zal de gespreksstof daarna vanzelf komen.

2. Een picknick in het park

Bij lekker weer is een picknick in het park of op het strand ideaal voor een date. Spreek af dat jullie allebei een aantal kleine gerechtjes meenemen en iets om te drinken. Dit is de perfecte gelegenheid een zelfgebakken taartje te delen, te flirten met elkaar en de ander beter te leren kennen. Bovendien weet u meteen of hij of zij een goede kok(kin) is!

3. Een romantisch diner

De klassieke romantische date met een diner, kaarslicht en een romantisch muziekje op de achtergrond is ook altijd een succes. Er wordt wel eens gezegd dat de liefde door de maag gaat; nog meer reden dus om extra je best te doen. Maak een van jouw favoriete gerechten; het liefst iets wat je van tevoren al kunt voorbereiden zodat je niet de hele avond in de keuken hoeft te staan. Zo kun je de volledige aandacht op je partner richten. Sluit het etentje af met een lekker dessert of een dessertwijn en misschien kunnen er aan het eind van de avond al plannen gemaakt worden voor een volgende date. Waarbij de ander dan kookt, natuurlijk.

4. Bos of strandwandeling

Een wandeling is een hele relaxte manier om elkaar wat beter te leren kennen. Je bent niet verplicht om constant oogcontact te hebben. Ook heb je minder last van eventuele spanning omdat je in beweging bent. Ga dus lekker samen wandelen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…