Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De 5 beste manieren om een slechte date te verlaten

Camille
2 min read

Een (blind) date kan leuk uitpakken. Je kunt er zomaar de liefde van je leven ontmoeten. Maar het kan ook behoorlijk tegenvallen. En als je dan nog een hele avond met elkaar moet doorbrengen kan dat een behoorlijke opgave zijn. Er zijn een paar manieren om een vroegtijdig einde aan een niet zo geslaagde date te maken. Je kunt op dezelfde avond nog een afspraak plannen zodat je als het niet leuk is met een goed excuus weg kan. Is de date wel leuk dan plan je gewoon een vervolgafspraak.

Een leugentje om bestwil

De beste manier, hoewel niet helemaal eerlijk, is een leugentje om bestwil. Dat je je ineens niet lekker voelt of een enorme hoofdpijn voelt opkomen. Hij zal misschien denken dat je niet de waarheid spreekt, maar hij kan moeilijk beweren dat je liegt. Dan natuurlijk wel naar huis gaan en niet twee kroegen verder aan de bar gaan hangen, want de kans bestaat dat hij je daar aantreft. Ook een goeie is een vriendin een berichtje laten sturen of je laten bellen als je haar een teken geeft. En dan opspringen en zeggen dat je onmiddellijk naar huis moet want er is iets vreselijk mis.  Je kunt natuurlijk ook de date afbreken met de mededeling dat de hond nog moet worden uitgelaten.

Eerlijk zeggen kan ook

Je kunt natuurlijk ook gewoon eerlijk zeggen dat de date niet is wat je ervan verwacht had en dat jullie volgens jou niet bij elkaar passen. Je hoeft hem niet af te branden, je ziet hem daarna wellicht nooit meer dus kwetsen is niet nodig. Zeg gewoon dat je deze date geen vervolg wilt geven omdat je zeker weet dat er geen relatie tussen jullie zal komen. Hard,maar hij weet wel waar hij aan toe is. En wie weet denkt hij er stiekem hetzelfde over.

Lees ook

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…