Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De beste tips voor een fantastisch orgasme

Anja
3 min read

Het hoogtepunt van seks is toch voor de meeste mensen het bereiken van een orgasme. Dit hoeft niet altijd te gebeuren, sommige stellen vinden het niet belangrijk dat zij beiden een hoogtepunt beleven en voor sommige stellen is het zelfs helemaal niet belangrijk, zij kunnen ook genieten van intimiteit zonder dat er sprake hoeft te zijn van een hoogtepunt bij beiden of één van beiden. Maar er zijn wel manieren om extra te genieten van een orgasme.

Uitstellen

Wil je intenser genieten van het orgasme, dan kan het helpen om het orgasme zo lang mogelijk uit te stellen. Dit kun je bereiken door even pauze te nemen vlak voordat je bijna klaarkomt. Dan neemt de opwinding wat af en kun je die vervolgens weer opbouwen. Sommige mensen ervaren dit als een kwelling, maar het kan wel een zeer heftig orgasme opleveren wanneer je uiteindelijk je hoogtepunt beleeft.

Niet gestoord

Wanneer je uitgebreid met je partner wilt gaan vrijen, zorg er dan voor dat jullie niet gestoord kunnen worden. Zet je telefoon op de vliegtuigstand en zorg dat er verder ook geen factoren zijn die kunnen afleiden. Als je ontspannen bent en kunt genieten van elkaar kun je ook meer genieten van het orgasme. Als je het idee hebt dat de kinderen wakker kunnen worden en je slaapkamer binnen kunnen stappen terwijl jullie aan het vrijen zijn kan dat het genot behoorlijk in de weg staan. Een slot op de deur van de slaapkamer kan jullie meer rust geven.

Verandering van omgeving

Veel stellen dromen ervan om seks te hebben op een ongebruikelijke plaats. Het toilet in het vliegtuig is berucht, maar je kunt het ook wat minder exotisch houden. Seks op het strand of in het bos is voor veel paren ook al heel opwindend en kan er dus ook voor zorgen dat het orgasme intenser wordt beleefd. Is dit niet haalbaar, dan kan fantaseren dat jullie niet in bed liggen maar op het strand ook al wonderen doen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…