Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Bewezen: Mannen vallen op zelfzekere vrouwen

Anja
2 min read

Ben jij een verlegen muisje, een schattig stil meisje? Of ben jij een zelfzekere onafhankelijke vrouw? Alle mannen zijn natuurlijk verschillend maar nu is bewezen dat de meerderheid van de mannen op zelfverzekerde vrouwen valt. En wel om de volgende redenen:

1. Ze durven om hulp te vragen

Zelfverzekerde vrouwen zien vragen om hulp niet als een teken van zwakte. Je kunt ten slotte niet alles alleen. Mannen vinden het heerlijk als ze weten op welke manier ze een vrouw kunnen helpen.

2. Ze zijn minder jaloers

Jaloezie is een menselijke eigenschap, maar vaak ook een teken van onzekerheid. Je vergelijkt jezelf met anderen en vreest het onderspit te delven. Een zelfverzekerde vrouw is minder jaloers en dus aantrekkelijker voor de man.

3. Ze durven nee te zeggen

Veel vrouwen durven geen nee te zeggen of zeggen wel 100 keer op een dag ‘sorry’. Zelfverzekerde vrouwen kunnen vaak wel goed ‘nee’ zeggen. Dat schept duidelijkheid voor de man en dit vindt hij fijn.

4. Ze dragen wat ze willen

Zelfverzekerde vrouwen doen wat ze zelf willen. Ze hoeven niet alle trends te volgen en combineren naar hartenlust prints en accessoires. Ook vrouwen die totaal niet modebewust zijn kunnen blaken van het zelfvertrouwen. Hoe unieker hoe aantrekkelijker.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…