Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit zijn de 4 grootste fouten die je maakt tijdens het online daten

Anja
2 min read

Tegenwoordig is alles mogelijk via het internet, ook online daten. Je zult hier misschien een beetje sceptisch tegenover staan: “Hoe kun je in hemelsnaam de ware via het internet ontmoeten?” Maar er zijn meerdere succesverhalen bekend! Waarom zou jij niet de volgende kunnen zijn?  Zorg er dan wel voor dat je de volgende fouten niet maakt.

1. Liegen

Het is natuurlijk verleidelijk om jezelf beter voor te laten komen dan je werkelijkheid bent. Maar wat als je die jongen toch wel heel leuk vindt en jullie elkaar in het echt gaan ontmoeten?

2. Sexting

Het is natuurlijk spannend om een seksueel getint gesprek te voeren met een leuke vrouw of man die je nog nooit ontmoet hebt. Dring jezelf echter niet teveel op. Dit vinden de meeste mensen een afknapper.

3. Slechte foto’s

Mensen beoordelen je op de foto’s die op jouw profiel staan. Plaats jij alleen maar onscherpe foto’s of foto’s waarop je slecht te zien bent, dan zullen mensen jouw profiel al snel overslaan.

4. Geen clichés

Je oog is op een leuk profiel gevallen en je wilt diegene graag een berichtje sturen. Gebruik geen slechte openingszinnen. Probeer creatief te zijn en diegene een origineel compliment te geven.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…