Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze 4 dingen mag je nooit op je datingprofiel zetten

Anja
2 min read

Online daten wordt steeds populairder. Tinderen is inmiddels breed geaccepteerd en verhalen over mislukte eerste dates horen we maar al te graag. Wat is nu de gouden sleutel tot succes? Hoe eerlijk moet je zijn op je datingprofiel? Wij hebben vier dingen voor jullie op een rijtje gezet die je nooit, maar dan ook nooit op je datingprofiel mag zetten!

Mijn lievelingseten is fastfood

Het komt niet meteen goed over als je zegt dat je het allerliefst fastfood eet. Dit mag dan misschien waar zijn, maar het is waarschijnlijk beter om te vertellen dat je van Italiaans of Thais houdt. Het is maar een kleine leugen (wie houdt er nu niet van pizza?), maar het laat je verfijnd klinken.

Mijn vriendinnen zeggen dat ik op … lijk

Vergelijk jezelf nooit met een knap bekend persoon, en vooral niet met eentje die bij mannen onbekend is. Daarnaast klinkt het ook een beetje arrogant natuurlijk.

Wees niet te kieskeurig

“Hij moet tussen de 1m80 en 1m85 zijn, met blauwe ogen, brede schouders en een volle bos haar, naast deze uiterlijke kenmerken moet hij van romantische komedies houden en interessant en creatief werk doen.” Je zult weinig reacties krijgen, want er bestaan waarschijnlijk niet eens leden die aan al die eisen voldoen. Je limiteert jezelf hier te veel mee.

Het plaatsen van onscherpe of onduidelijke foto’s

De meeste mensen bekijken eerst de foto’s. Zorg er dus voor dat deze tiptop zijn en vermijd onscherpe of onduidelijke foto’s.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…