Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Gekke dingen die vrouwen doen in de badkamer

Anja
2 min read

Mannen, jullie geloven het misschien niet, maar vrouwen doen soms gekke dingen in de badkamer. Ze zijn daar niet alleen om zich te douchen of hun tanden te poetsen. Wat ze dan zoal doen? Je zult versteld staan. In het digitale tijdperk gebruiken vrouwen de badkamer om hun vorderingen op online datingsites te checken. Heeft die leuke man al op hun contactverzoek gereageerd of niet? Ook gebruiken we de badkamer om even helemaal niets te doen. Gewoon zitten en voor je uit staren kan soms heel verhelderend zijn. Nagels knippen is ook een activiteit die vrouwen doorgaans in de badkamer uitvoeren.

De billen- en vaginacheck

Met die grote spiegel in de badkamer is het allemaal wat makkelijker om te checken hoe je achterste eruitziet. Niet alleen naakt, maar ook in dat nieuwe jurkje of die nieuwe hippe broek. Wat voor de achterkant geldt, dat geldt ook voor de voorkant.

Vrouwen trekken zich terug in de badkamer om hun vagina aan een nadere check te onderwerpen. Vrouwen die gewend zijn hun schaamhaar te scheren, checken of het model nog steeds naar wens is en of het daar beneden nog een beetje fris is. En als je lover op dat moment op bed op je ligt te wachten dan hoop je natuurlijk dat hij die check bij zichzelf ook heeft gedaan.

De ondergoed en verdwaalde haren check

Veel vrouwen gebruiken een bezoek aan de badkamer om even snel hun ondergoed te checken als ze ongesteld zijn. Niets zo gênant als een ontsierende vlek in je slipje omdat je maandverband is verschoven. En wat te denken van die irritante kinhaar die steeds weer terugkomt, hoe vaak je hem ook uittrekt. Even checken of hij alweer terug is en of hij niet toevallig niet alleen is gekomen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…