scrollTop top

Mannen zijn bezorgder om hun uiterlijk dan vrouwen

Mannen zijn bezorgder om hun uiterlijk dan vrouwen

 Het is algemeen bekend dat veel vrouwen zich druk maken over hun uiterlijk. Maar hoe zit het nu bij de mannen? Hier is nu onderzoek naar gedaan en wat blijkt: Mannen zijn nog bezorgder om hun uiterlijk dan vrouwen.

Onderzoek

Het onderzoek vond plaats in de Verenigde Staten en er werden 12.000 Amerikanen tussen de 18 en 65 jaar oud ondervraagd. Er werden vragen gesteld over de tevredenheid over hun uiterlijk en gewicht. Ook werden dingen als financiën en relaties meegenomen in het onderzoek.

Uiterlijk belangrijkst

Uiterlijk en gewicht bleek bij zowel mannen als vrouwen een grote rol te spelen. Er kwam echter een groot verschil tussen de geslachten naar voren. Op de vraag wat zij nu belangrijk vonden in het leven werd door de vrouwen geantwoord: “tevreden zijn met de financiële situatie”. De mannen daarentegen beantwoordden deze vraag met: “tevreden zijn over het uiterlijk”.

Ben jij een man en heb jij twijfels over je uiterlijk? Dan ben jij dus niet de enige. Er zijn meer mannen die rondlopen met dit probleem. Schaam je er dus niet voor.

Lees ook:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  232.001.832
 • Aantal
  doden
  4.753.357
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.238.358
 • Aantal
  doden
  25.568

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!