Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Op deze leeftijd voelen vrouwen zich het meest sexy

Anja
2 min read

Officieel piekt de vrouwelijke schoonheid op het 23ste levensjaar, maar dit is niet de leeftijd wanneer ze zichzelf het meest sexy voelen. Dat komt namelijk op de leeftijd van 28. Ze zijn op deze leeftijd oud genoeg om zich minder aan te trekken van wat anderen denken en ze kunnen zichzelf zijn zonder zich teveel zorgen te maken over het naderen van de 30.

Mooiste lichaamsdelen

Vrouwen zijn het meest trots op hun ogen (23%), hun borsten (20%) en in mindere mate op wat ze intellectueel aankunnen: slechts 13% is trots op hun brein. Het minst populaire lichaamsdeel was de benen. 40% van de vrouwen zou deze langer en slanker maken, als ze zouden kunnen. De helft van de 2.000 ondervraagde vrouwen was tros op hun figuur en driekwart zou niets veranderen aan hun lichaamstype.

Zelfvertrouwen opkrikken

Ook werd onderzocht wat vrouwen een ‘egoboost’ geeft. Vrouwen vinden zichzelf knap als ze complimenten krijgen van hun partner (46%).  38% van de vrouwen voelt zich extra knap wanneer ze een nieuwe outfit heeft en 37% van de vrouwen voelt haar zelfvertrouwen stijgen wanneer ze een sexy lingeriesetje aanschaft. De weegschaal die laat zien dat ze afgevallen zijn scoort ook goed, dit maakt namelijk 36% van de vrouwen blij.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…