Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Tips om de zomer ook letterlijk in huis te halen

Camille
2 min read

Het is hartje zomer! De meeste mensen boeken een lekkere strandvakantie om bij te komen van een jaar lang werken. Dit is echter niet voor iedereen weggelegd, sommige mensen hebben geen vakantie, of misschien geen geld voor een dure reis. Maak je geen zorgen. Breng het vakantiegevoel in huis. Hieronder 5 tips om de zomer ook letterlijk in huis te halen!

1. Bloemen

Je hebt vast wel een paar vazen staan thuis. Ga naar de bloemenboer en koop een paar bossen bloemen. Ben je in een creatieve bui? Ga dan zelf op onderzoek uit en pluk ze in de natuur. Alle vrolijke kleuren en verrukkelijke geuren zorgen voor een zomerse sfeer, en dat gewoon in je huiskamer!

2. Maak je huiskamer ‘summerproof’

Tijd om de warme dekens op te bergen en alle tapijten op te rollen en in de schuur te stallen. Hierdoor wordt je huis lichter en voelt het zomers aan!

3. Foto’s

Komt het deze zomer niet van een vakantie? Haal je oude vakantiefoto’s boven water en maak hier een leuke collage van. Hang ze door het hele huis om in een zomerse sfeer te komen.

4. Kleur

Zorg voor veel vrolijke kleuren in huis. Denk aan kleurrijke kussentjes, bloemen of bijvoorbeeld schilderijen. Overdrijf het niet, zorg dat wit nog steeds de overheersende kleur is. Zo lijkt je huis ruimer en lichter.

5. Fruit

Naast bloemen, staat fruit ook voor de zomer. Zet een fruitmand op tafel gevuld met zomerse vruchten als ananas, mango of passievrucht. Op deze manier eet je ook meer fruit, lekker gezond dus!

Lees ook

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…