Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Tips voor mooiere benen

Anja
2 min read

Zeker met de zomer voor de deur wil jij dat je benen er weer mooi en strak uitzien. Maar dit is voor de meeste vrouwen makkelijker gezegd dan gedaan. Als jij het nu ook al maanden probeert maar geen resultaat ziet, is dit artikel voor jou geschreven. Met deze tips moet het je lukken je benen er mooier uit te laten zien.

Eten en drinken

Voor mooie slanke benen is een gezonde voeding van levensbelang. Zeker wanneer je veel traint, is het erg  belangrijk dat je niet te weinig eet, dit werkt namelijk juist averechts. Zorg voor gezonde voeding zonder te veel vet. Een dieet met veel groente, kip en vis is bijvoorbeeld erg goed voor slanke benen.

Een andere goede tip: drink veel water. Je moet hierbij denken aan meer dan anderhalve liter per dag, het liefst mooi verdeeld over de hele dag. Ook is het beter om kleine slokjes te nemen in plaats van grote.

Training

Belangrijk voor de mooiste benen is natuurlijk het uitvoeren van de juiste training. Workout oefeningen zoals squats kun je overal waar je bent doen, en geven goede resultaten. Het is aan te raden veel variatie aan te brengen in je oefeningen voor het optimale resultaat.  Zoals bij alle fitness oefeningen is het ook voor je benen het beste als je de oefeningen langzaam uitvoert. Daarnaast is het een goede tip om je benen zoveel mogelijk in beweging te houden. Dit kan door bijvoorbeeld de trap boven de lift te verkiezen of vaker te fietsen in plaats van de bus te nemen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…