Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zijn vluggertjes goed voor je relatie?

Anja
2 min read

Een vluggertje, meestal verstaan we daaronder het hebben van seks op een onverwacht moment, en omdat er niet zo veel tijd is, kan het maar kort duren. Er is niet echt veel tijd voor een voorspel, en ook het naspel wordt vaak achterwege gelaten. Een vluggertje beperkt zich in veel gevallen tot een moment van grote seksuele opwinding, gevolgd door seks op welke manier dan ook.

Een vluggertje kan spannend zijn

Sommige stellen vinden een vluggertje spannend. Bij voorbeeld omdat het gebeurt op een ongebruikelijke plaats, zoals buiten of op het werk. Seks in de lift van een hotel komt in vele films voor. Maar het kan ook extra spannend zijn omdat de kans bestaat om betrapt te worden, wat voor sommigen voor extra seksuele opwinding zorgt.

Vrouwen hebben er vaak minder behoefte aan

Vrouwen hebben over het algemeen minder behoefte aan een vluggertje dan mannen. Dit heeft te maken met het feit dat mannen over het algemeen sneller kunnen klaarkomen dan vrouwen. Zij hebben vaak meer tijd nodig om tot een orgasme te komen. Vrouwen waarderen een vluggertje vaak wel wanneer ze al erg opgewonden zijn, wanneer het voorspel dus in feite al heeft plaatsgevonden.

Een verrijking voor je seksleven

Af en toe een vluggertje kan zeker een verrijking zijn voor je seksleven. Het kan heel bevredigend zijn om plotseling opkomende seksuele spanning te bevredigen. Maar dan moet het wel zo zijn dat dit voor beide partners geldt. Wanneer de ene partner er behoefte aan heeft en de andere niet dan kan het leiden tot spanningen in de relatie.  De partner die niet gecharmeerd is van deze manier van seks kan dan het gevoel krijgen te worden “besprongen” en steeds op zijn of haar hoede te moeten zijn om dit te voorkomen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…