Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo weet je dat je écht stapelverliefd bent

Anja
2 min read

Er bestaan allerlei soorten liefde en soms ben je niet zeker zeker of je nu échte liefde voelt of het gewoon een bevlieging is. Toch kun je, als je goed oplet hoe je je voelt en gedraagt als je bij een speciaal iemand in de buurt bent, te weten komen of je écht verliefd bent. Hieronder een aantal aanwijzingen hoe je er achter kunt komen of je echt stapelverliefd bent.

Toekomst

Als je echt van iemand houdt, kun je je geen toekomst zonder hem of haar voorstellen. Of het nu ’s avonds laat is of ’s morgens vroeg, of als je met vrienden bent, het feit dat je dat niet kunt, betekent misschien dat je de ware hebt gevonden.

Niemand is perfect

Als je echt van iemand houdt, dan zie je de ander als een levend wezen dat menselijke gebreken vertoont en niet als een god(in).

Humor

Liefde hoeft niet altijd heel serieus te zijn. Natuurlijk kun je uren in elkaars ogen kijken, maar dat kan ook saai worden. Als je echt van iemand houdt, moet je ook samen plezier kunnen maken en lachen, en van het gevoel voor humor van de ander kunnen genieten.

Je kunt jezelf zijn

Als je van iemand houdt, zou hij of zij het beste in je naar boven moeten brengen. Als je het gevoel hebt dat je nooit helemaal kunt zijn wie je wilt zijn, of dat je ontoereikend bent op een bepaalde manier als je met hem of haar bent, dan ben je misschien niet verliefd. Zo weet je of je echt verliefd bent.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…