scrollTop top

3 gekke (onsexy) tips voor een sexy uitstraling

3 gekke (onsexy) tips voor een sexy uitstraling

Make-up, een push up BH, parfum en gelakte nagels. Dit zijn dingen die ervoor zorgen dat je er sexy uit ziet. Er zijn ook een paar (onsexy) dingen die ervoor zorgen dat je een sexy uitstraling hebt. Wij hebben er 3 voor jullie op een rijtje gezet!

1. Witte huid

Over het algemeen valt een mooi gebruinde huid meer in de smaak dan een bleke huid. Een witte huid komt misschien minder ‘sexy’ over, maar je huid blijft wel langer jong. Zonlicht versneld namelijk het verouderingsproces van je huid. Smeer je dus altijd goed in, en wees trots op je witte (gezonde) huid.

2. Natuurlijke geur

Wanneer je niet veel doucht en weinig parfum gebruikt voel je je misschien niet erg ‘sexy’. Echter is dit wel veel gezonder voor je lichaam. Veel baden en douchen spoelt namelijk ook de goede bacteriën weg en droogt je huid uit.

3. Brede schoenen

Schoenen die als ‘sexy’ beschouwd worden zijn meestal smal van vorm met een puntige tip. Op lange termijn is die helemaal niet sexy. Dit kan namelijk schadelijk zijn voor je nagels, waardoor schimmels vrij spel krijgen. Draag dus liever brede schoenen en zorg dat je voeten eeuwig sexy blijven.

Lees ook:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!