Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

3 X leuke manieren om gewicht te verliezen

Anja
2 min read

Je zou graag enkele kilootjes afvallen, maar zodra je denkt aan sporten en diëten, is je motivatie alweer verdwenen. Dit is nergens voor nodig. Wist je dat gewicht verliezen best leuk kan zijn? Hieronder een 3 leuke manieren om gewicht te verliezen.

1. Focus op wat je wel mag eten

Als je wilt afvallen, dan zal je altijd bepaalde voedingsmiddelen zoveel mogelijk vermijden. Toch mag je hier niet te veel mee bezig zijn, want anders denk je alleen aan al de producten die je niet mag eten.

Als je voortdurend denkt aan zoet en vettig eten, is het erg lastig om dit eten te laten staan. Probeer je juist voor te stellen hoe jij met gezond eten iets heel lekkers kan maken en ga hiermee aan de slag.

2. Doe een leuke sport

Er zijn heel wat deskundigen die beweren dat je met hun sportmethode het best vet kunt verbranden, maar dan moet je zo’n methode wel volhouden. Daarom is het niet altijd belangrijk welke sport "het best" is, maar welke sport jij het leukst vindt.

Iedereen kan een manier van bewegen vinden die hij of zij leuk vindt om te doen. Daardoor zul je het sporten langer volhouden. Ga daarom op zoek naar een sport die bij jou past en je zal zien dat dit niet alleen werkt om sneller vet te verbranden, maar je zal je daarnaast ook beter kunnen ontspannen.

3. Beloon jezelf

Jezelf belonen nadat je 2 kilo bent afgevallen is de manier om het leuk te houden voor jezelf. Zorg ervoor dat je jezelf niet gaat belonen met ongezond eten.

Trakteer jezelf op iets anders zoals een bad, koop nieuwe make-up of kleren, maak foto’s van jezelf of vertel je vrienden dat je weer bent afgevallen. Ze zullen trots zijn op je en ook dat zal aanvoelen als een leuke beloning.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…