Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 manieren om een man af te wijzen

Anja
3 min read

Mannen, ze zijn er in allerlei soorten en maten en ze zijn helaas niet allemaal even leuk. Omdat het soms vervelend kan zijn als een man jou leuk vindt en jij hem niet, kun je hem maar beter snel duidelijk maken hoe het zit. Dit is echter nog niet zo makkelijk omdat je geen bitch wilt zijn. Daarom hebben wij 7 goede manieren om een man af te wijzen op een rijtje gezet.

1. Geef aan dat je geen collega's date

Liefde op de werkvloer is over het algemeen geen goed idee. Als jij je leuke baan ook liever niet riskeert, is het het beste om hier eerlijk over te zijn.

2. Leeftijdsverschil

Een paar jaar verschil kan natuurlijk geen kwaad, maar het kan wel een mooi excuus zijn om hem af te wijzen. Zeg dat je niet op oude of jongere mannen valt.

3. Te close

Stel dat de broer van je beste vriendin jou wel ziet zitten. Je kunt hem afwijzen door te zeggen dat je awkward situaties wilt voorkomen.

4. Friendzone

Een man met wie je al een tijdje goed op kan schieten, maar waar je geen gevoelens voor hebt, kun je natuurlijk verwijzen naar de friendzone. Zeg dat je jullie vriendschap niet op het spel wil zetten door een relatie aan te gaan.

5. Verkeerde geslacht

Het kan een goed smoesjes zijn of natuurlijk gewoon de waarheid. Zeg tegen een man dat je op vrouwen valt en hij zal je waarschijnlijk niet meer proberen te versieren.

6. Wees eerlijk

Voorkomen is beter dan genezen, dus kan het nooit kwaad aan een man duidelijk te maken hoe jullie verhouding is. Je bent een leuke man maar tussen ons gaat het nooit wat worden!

7. Nee

Je kunt natuurlijk één van de bovenstaande manieren gebruiken om hem af te wijzen, maar je kunt ook altjid gewoon nee zeggen als hij iets van je wil. Een duidelijkere manier is er tenslotte niet.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…