Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Boost je seksleven met deze zomerse tips

Anja
2 min read

Kan jouw seksleven wel een opkikker gebruiken? Zoek dan niet verder. Hieronder 5 zomerse tips om jouw seksleven een boost te geven!

1. Sporten

Wanneer je veel sport, wordt er meer bloed door je lichaam gepompt. Ook zorgt dit voor een verhoging van het testosteron. Dit geeft meer energie en opwinding. De zomer is een perfect seizoen voor als je meer wilt gaan sporten. Lekker zwemmen in de zee, hardlopen in het park, of ga bijvoorbeeld roeien. Eindeloos veel mogelijkheden.

2. Voeding

Geloof het of niet, bepaalde voeding werkt lustopwekkend. Denk bijvoorbeeld aan oesters en chocolade. Beiden zorgen voor de productie van sekshormonen.

3. Ontspan

Probeer te relaxen. Te veel stress verhoogt de productie van het hormoon cortisol, waardoor het testosterongehalte keldert. Dit heeft weer een negatieve invloed op je libido.

4. Sauna

Ga samen met je partner naar een sauna of Turks stoombad. Stoomcabines doen je bloed sneller stromen en verhogen je libido. Waar wachten jullie nog op?

5. Geniet maar drink met mate

Een heerlijk verfrissende cocktail in de zon. Door het nuttigen van alcohol ontspant je lichaam en verhoogt je testosteron. Maar pas op: als je te veel drinkt, werkt dit averechts.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…