Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dingen die een knappe man meteen onaantrekkelijk maken

Camille
2 min read

Knappe mannen, soms zie je er één lopen op straat die meteen opvalt. Maar zijn knappe mannen ook leuk? Zou je een relatie willen met een knappe man? Dat is nog maar de vraag. Want als hij alleen knap is dan zal de relatie weinig kans van slagen hebben op de langere termijn. Een knappe man die zelf ook overtuigd is van zijn goede looks en dus denkt dat iedere vrouw als een blok voor hem valt is bij voorbaat al kansloos.

Een mooie man heb je nooit alleen

Een mooie man heeft altijd wel aandacht van andere vrouwen. Dat kan erg onaantrekkelijk zijn, ook al is hij trouw en flirt hij niet met de vrouwen die om zijn aandacht smeken. Het is wel vermoeiend om steeds als jullie ergens komen de vrouwen van hem af te moeten meppen.  Als je het idee hebt dat je voortdurend op je hoede moet zijn is dat erg vermoeiend.

Arrogantie

Een knappe man die ook weet dat hij knap is, permitteert zich vaak meer in een relatie. Hij is ervan overtuigd dat zijn vriendin toch niet bij hem weggaat, want tja, hij is knap en ze moet blij zijn dat hij voor haar heeft gekozen. Dus misdraagt hij zich zo nu en dan omdat hij weet dat hij zich dat wel kan veroorloven. Ook een minder leuke eigenschap is een knappe man die voortdurend kritiek heeft op zijn vriendin. Als hij zelf ook veel met zijn uiterlijk bezig is loop je de kans dat je het nooit goed doet bij zo’n man. Niet de juiste kleding, niet het juiste kapsel. Geen complimentjes, maar kritiek. Of nog erger; wel een compliment, gevolgd door wat er mis is aan je outfit. “Leuke rok, maar ben je daar niet wat te dik voor?”. Redenen om serieus te overwegen om hem te dumpen.

Lees ook

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…