Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit is waar vrouwen naar kijken in een man

Anja
2 min read

Als je indruk wilt maken om een vrouw, is het goed om je te realiseren waar vrouwen eigenlijk op letten. Waar kijkt een vrouw naar als je haar voor het eerst ontmoet? Tipje van de sluier: vrouwen houden graag alles goed in de gaten en halen uit de kleinste dingen informatie over jou. Hieronder vind je alle info, doe er je voordeel mee!

Een verzorgd uiterlijk

Een van de dingen waar iedere vrouw bewust of onbewust op let is of een man aandacht aan zijn haar en kleding heeft besteed, lekker ruikt en zijn tanden heeft gepoetst. Als dit allemaal klopt, dan heb je bij voorbaat al een streepje voor. Sta daarom wat eerder op en zorg ervoor dat je indruk maakt met je verschijning!

Een zelfverzekerde houding

Vrouwen kijken ook naar hoe een man overkomt op ze. Maakt hij makkelijk een praatje? Is hij op z'n gemak en weet hij zich raad met zijn handen en hoe hij gaat staan? Zorg daarom dat je spontaan en gezellig overkomt en weet wat je aan het doen bent. Zelfverzekerde mannen zijn het meest aantrekkelijk.

Vrouwen checken álles

Vrouwen zullen altijd proberen om aan meer informatie te komen. Als je met je vrienden bent zullen ze die ook checken om meer over jou als persoon te weten te komen. Draag je een tas van een bepaald sportmerk? Ook dit zal meegewogen worden. Denk hier voor je vertrekt over na om geen flater te slaan.

Nu weet je precies waar vrouwen allemaal op letten als ze met mannen in contact komen. Hoe ga jij hier optimaal op inspelen?

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…