scrollTop top

Je boterham met kaas beu? Dit zijn onze vijf favoriete gezonde lunchideeën voor drukke werkdagen

Je boterham met kaas beu? Dit zijn onze vijf favoriete gezonde lunchideeën voor drukke werkdagen

Ben jij die saaie boterhammen ook zó beu? Is het elke middag een opgave om iets lekkers te bedenken? En is jou gezonde inspiratie ondertussen ver te zoeken? Wij begrijpen je helemaal, daarom delen we met plezier onze favoriete lunches met jou. Smakelijk!

Broodje met Oosterse Garnaalsalade

Deze salade bevat peultjes, paprika en diverse kruiden die ervoor zorgen dat het gerecht ontzettend gezond is. Bovendien zijn de garnalen de perfecte vervanging van vet vlees.

Broodje kipfilet met cranberries

Perfect voor tijdens de lunch: dit broodje met kipfilet en cranberries. Kies wel voor een volkoren broodje. Lekker én het geeft je lang een verzadigd gevoel. Lees hier het volledige recept.

Speltwraps met ricotta en zalm

Gewone bloem of tarwe wordt meer en meer vervangen door volkoren speltmeel om een gezond en evenwichtig dieet aan te vullen. Volkoren producten bevatten sowieso al meer vezels, waardoor je langer een verzadigd gevoel zult hebben. Ook de vertering heeft baat bij een hoge hoeveelheid vezels. Je kunt deze wraps als hapje serveren, maar ook in zijn geheel smaken ze overheerlijk tijdens de lunch.

Lijnzaadcrackers met avocadodip

Een originele snack of smakelijk aperitiefhapje kan ook gewoon dienen als ideaal lunchgerechtje, zo wordt elke maaltijd een feest! Deze crackers met avocadodip zijn niet alleen lekker, maar ook nog gezond en énorm makkelijk te bereiden. Een iets grotere honger? De crackers zijn ook heerlijk om in verse soep te doppen.

Boterham met roerei en garnalen

Een roerei kun je makkelijk en snel klaarmaken en smaakt altijd. Deze keer kiezen wij voor een versie met garnalen. Heerlijk op een boterham en gemakkelijk mee te nemen naar het werk. Je leest hier hoe je het thuis zelf maakt.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  229.227.642
 • Aantal
  doden
  4.706.115
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.226.682
 • Aantal
  doden
  25.524

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!