Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo houd je een man geïnteresseerd

Anja
2 min read

Vrouwen zijn er over het algemeen best goed in om de aandacht van een man te trekken. Ze weten vaak van nature wat ze moeten doen en moeten zeggen om zijn belangstelling te wekken. Maar als de interesse eenmaal is gewekt verslapt de aandacht al snel weer. Want vrouwen hebben soms de neiging om als ze een man eenmaal hebben “veroverd” achterover te leunen. En dan gaat het fout, want hij wil wel de belangrijkste voor jou zijn.  En hij wil dat jij die mooie aantrekkelijke vrouw blijft waar hij op is gevallen.

Houd hem geboeid en nieuwsgierig

Wanneer jullie elkaar pas kennen, waak er dan voor hem niet meteen je hele levensverhaal te vertellen. Vertel hem beetje bij beetje wat je zoal hebt meegemaakt in de periode voordat jullie elkaar leerden kennen. Vertel hem wat over je hobby’s of over je familie, maar wees niet te uitgebreid.

Veel mannen zijn niet geïnteresseerd in te veel details, die onthouden ze toch niet. Dus vertel hem niet in detail waar je de afgelopen tien jaar naartoe bent geweest op vakantie, maar houd het bij het soort vakanties waar je van houdt, zonvakanties, cultuurvakanties, actieve vakanties. Als hij meer wil weten zal hij het je zeker vragen.

Wees geïnteresseerd in hem, maar pas je niet volledig aan

Hij zal het zeker leuk vinden als je interesse toont in zijn hobby’s. Maar sla daar niet in door. Houdt hij heel erg van bowlen en speelt hij wedstrijden, dan zal hij het zeker leuk vinden als je eens komt kijken als hij moet spelen. Maar je hoeft je niet zelf meteen ook als lid van de bowlingvereniging aan te melden. Als jij dol bent op zwemmen en hij doet dat alleen tijdens vakanties dan zal hij ook niet direct iedere week met je mee gaan en het wedstrijdbad in duiken om fanatiek baantjes te trekken.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…