scrollTop top

Bewezen: dit vinden mannen het aantrekkelijkst aan jou!

Bewezen: dit vinden mannen het aantrekkelijkst aan jou!

Iedere vrouw is benieuwd naar wat mannen van haar vinden. We worden graag aantrekkelijk gevonden en zijn nieuwsgierig naar wat ons aantrekkelijk maakt. Gelukkig zijn er vele onderzoeken gedaan naar wat mannen aantrekkelijk vinden aan vrouwen. In deze tekst bespreken we er een paar met je zodat je misschien wat beter kunt gebruiken wat mannen aantrekkelijk aan je vinden! 

Gedrag en houding

Laten we vooropstellen dat iedere vrouw het meest aantrekkelijk is als ze zoveel mogelijk zichzelf is. Toch zijn er wel een aantal z die mannen aantrekkelijk vinden aan het gedrag van een vrouw. Zo komt een vrouw vaak aantrekkelijker over als ze een zelfverzekerde houding aanneemt. De meeste mannen zoeken geen onzekere vrouw maar juist een vrouw die weet wat ze wil.

Ook wordt een open en geïnteresseerde houding vaak aantrekkelijk gevonden. Mannen lijken vaak dan wel afstandelijk maar de meesten willen juist een vrouw met wie zij hun gevoelens kunnen delen.

Oogcontact en kleding

Een belangrijke tip om aantrekkelijk gevonden te worden is het maken van oogcontact. Dit heeft met twee factoren te maken. Allereerst het zelfvertrouwen waar we het eerder over gehad hebben. Door het maken van oogcontact laat je zien dat je niet bang bent en genoeg zelfvertrouwen hebt.

Daarnaast is er niets zo aantrekkelijk als een paar mooie ogen die je aankijken. Qua kleding zijn er natuurlijk niet veel algemene tips te geven. Mannen hebben nou eenmaal net als vrouwen een diverse smaak op dit gebied. Over het algemeen wordt wat strakkere kleding door mannen wel aantrekkelijker gevonden dan erg wijde kleding.

Lees ook:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  231.188.893
 • Aantal
  doden
  4.740.152
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.233.723
 • Aantal
  doden
  25.554

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!