Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Boost je bedskills!

Anja
2 min read

Geniet jouw partner minder van de seks dan je zou willen? Heb jij het gevoel dat je skills in bed wel een oppepper kunnen gebruiken? Dan is het de hoogste tijd om je bedskills te boosten. Hieronder 5 tips.

Gebruik je handen

75% van de vrouwen heeft clitorale stimulatie nodig om een orgasme te bereiken. Stimuleer haar met je vingers terwijl je haar penetreert en ze zal gegarandeerd haar hoogtepunt bereiken

G-spot

Maak van je duim en wijsvinger een soort C-vorm en ga bij haar naar binnen. Voer met je gebogen wijsvinger druk uit op de wand van haar vagina. Houd 1 tot 2 seconden vast, en laat weer los. Herhaal dit in een heen en weer gaande, soepele beweging. Haar G-spot houdt, in tegenstelling tot te clitoris, van directe stimulatie.

Gebruik de zijkant van je tong

Ben je haar oraal aan het bevredigen? Probeer dan ook eens de zijkant van je tong te gebruiken. Dit stimuleert een stuk meer.

Muziek

Volgens een Amerikaans onderzoek zorgt muziek met seksueel getinte songteksten ervoor dat ze meer zin krijgt. Bereid dus een leuke playlist voor en genieten maar.

Verrassing

Verrassingen houden de seks spannend. Is de seks routinematig geworden de laatste tijd? Grijp haar dan een keer als ze onder de douche vandaan komt bijvoorbeeld. Een verrassingsvluggertje laat haar bloed gegarandeerd sneller stromen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…