Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze voedingsmiddelen moet je zeker vermijden voor een mooie en zuivere huid

Anja
2 min read

Met eten kun je er voor zorgen dat je gezonder bent, dat je je fitter voelt en ook dat je er beter uitziet. Lees verder om erachter te komen welke voedingsmiddelen je beter niet kunt eten als je graag een mooie en zuivere huid wilt.

Alcohol

Alcohol droogt je huid uit, smeer daarom nadat je alcohol hebt gedronken je huid in met een vette crème.
Als je elke dag alcohol drinkt dan zal dit op latere leeftijd zeker invloed hebben op je huid.

Eten uit de frituurpan

Dit is zo vet dat het snel voor onzuiverheden van de huid zorgt. Voor je het weet loop je rond met een grote puist, dus vermijd die ongezonde frituurpan!

Zout

Zoute popcorn, chips en andere zoute snacks kun je beter laten staan. Je huid wordt hier duf en droog van en haalt hier geen voedingsstoffen uit.

Koffie

De caffeïne die in koffie zit is niet zo goed voor je huid. Op den duur zul je hier rimpels van krijgen. Beter is het om 's morgens een flink glas water te drinken om je dag te starten.

Te veel suiker

Suiker is voor heel veel dingen niet goed, maar je huid is er ook niet blij mee. Als je te veel suiker eet wordt je collageen aangetast.

Onthoud het goed, deze voedingsmiddelen kun je beter vermijden! Dit betekent natuurlijk niet dat je ze helemaal niet meer mag eten, maar probeer het zo min mogelijk te doen. Met welk voedingsmiddel uit deze lijst vind jij het lastigst om te vermijden?

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…