Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze fabels over mannen moet je niet meer geloven

Anja
2 min read

Zoals over zo veel dingen staan er ook heel veel onzinverhalen over mannen op het internet. Als je het internet moet geloven, zijn mannen jagers die het niet leuk vinden als een vrouw ze versiert, want dat is hun taak tenslotte. Maar er zijn echt wel mannen die het leuk vinden als de vrouw het initiatief neemt en contact zoekt. En dat geldt ook voor het betalen van de rekening als jullie samen uit eten gaan. Dames, het is echt niet meer vanzelfsprekend dat hij wel even afrekent. Het is tegenwoordig heel gewoon om de rekening te delen, en dan bedoelen we ook echt delen, en niet een optelsom maken van wat jij hebt gegeten en gedronken en wat van hem was, en dan ieder je eigen deel afrekenen.

Ze denken iedere 7 seconden aan seks

Misschien dat sommige mannen zouden willen dat het waar is, maar onderzoek aan de Universiteit van Ohio heeft toch echt aangetoond dat het “ietwat” overdreven is. Het blijkt dat mannen per dag, en dan rekenen we de ongeveer 16 uur in een etmaal dat de gemiddelde man wakker is, “slechts” 19 keer aan seks denkt. Dat is dus bij lange na niet de 8000 keer die hij zou moeten halen als de fabel van de 7 seconden zou kloppen. Wel denken mannen vaker dan vrouwen aan zaken als eten en slapen.

Ze willen alleen seks

Als een vrouw tegen haar man aankruipt omdat ze geknuffeld wil worden, dan is dat voor de man het teken dat ze seks wil. Dat is wat veel vrouwen denken. Maar het is niet waar. Misschien is het wel zo dat vrouwen meer behoefte hebben aan intimiteit zonder dat er meteen seks aan te pas komt, maar het is zeker niet waar dat mannen per definitie niet van knuffelen houden. Mannen hebben weliswaar statistisch gezien meer behoefte aan seks dan vrouwen, maar dat wil niet zeggen dat ze iedere gelegenheid willen aangrijpen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…