Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Welk type verleidster ben jij?

Anja
6 min read

Vrouwen kunnen op een heleboel manieren een man, of andere vrouw, verleiden. Om erachter te komen welk type verleidster je bent, kun je zelf een eenvoudige test uitvoeren. Zo weet binnen een paar minuten of je behoort tot de verleidsters die er geen gras over laten groeien, of eentje die meer subtiel te werk gaat. Ook kun je erachter komen of je geheime wapens in de strijd gooit om iemand te verleiden, of dat je gericht en met open vizier op je doel afgaat.

Flirtgedrag

Op het moment dat je een leuke man ziet dan kun je op verschillende manieren reageren. Je kunt hem onder andere op een opvallende wijze nastaren. Dit is echter een fenomeen dat je soms ook onbewust doen, maar waar je wel rekening mee dient te houden bij de beoordeling. Staar je mannen na op een opvallende manier?

Een ander aspect dat veel zegt over het soort verleidster dat je bent is het moment waarop je begint met flirten. Sommige dames laten er geen gras over groeien en beginnen al avances te maken met een man die zij slechts enkele dagen kennen. Andere vrouwen wachten liever een paar weken, of zelfs maanden, voordat ze deze stap durven te zetten.

Persoonlijke karaktertrekjes

Om te weten te komen welk type verleidster je eigenlijk bent, is het goed om je sterkste karaktereigenschap te kennen. Zo zal een verleidster bijvoorbeeld heel geduldig kunnen zijn en wachten tot het juiste moment is aangebroken om haar verovering binnen te halen. Een andere verleidster zal daarentegen dapper op de man afstappen die ze wel ziet zitten of juist een strak plan uitstippelen zodat ze, zoals bij alle dingen in het leven, zeker weet dat ze zal krijgen wat ze hebben wil.

De man die als je als verleidingsobject uit hebt gekozen heeft natuurlijk ook een eigen persoonlijkheid en karakteristieken. De manier waarop je hem zult beschrijven geeft extra informatie over het soort verleidster dat je bent. Wellicht val je immers meer op zelfverzekerde mannen, of juist op mannen die een beetje verlegen, of zelfs mysterieus over kunnen komen.

Effect van verliefdheid

Op het ogenblik dat je een crush op iemand hebt dan zal dit uiteraard ook een bepaalde uitwerking op jezelf hebben. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat je hem niet durft te benaderen en stil in een hoekje van hem zit te dromen. Soms heb je echter wat meer lef en durf je al op hem af te stappen om samen een praatje te maken. Er zijn echter ook vrouwen die willen verleiden om het verleiden en zien de man in kwestie dan ook niet anders dan alleen maar één van de mannen die aan hun verleidingslijstje kan worden toegevoegd.

Je kunt er als verleidster van overtuigd zijn dat de man, die je wilt verleiden, een geheime liefde moet blijven. Maar even goed dat hij de prins op het witte paard voor je is. Voor andere verleidsters zal het weer anders liggen en zij zien de persoon die zij willen verleiden als iemand die alleen nog maar overtuigd hoeft et worden.

De eerste stap zetten

Als het op verleiden aankomt, kan de eerste stap door twee personen worden gezet. Er zijn vrouwen die geen enkele moeite hebben om al eerste contact te maken als ze een man willen versieren. Andere dames zijn daarentegen nog steeds van mening dat dit door de man gedaan moet worden. Zij laten zich dus liever verleiden, met uiteraard het risico dat dit nooit gebeurt. Ben jij te verlegen om hem te verleiden? Deze tips kunnen je ook helpen. Natuurlijk zijn er ook verleidsters die de situatie laten bepalen of ze zelf in actie komen, of dat ze de man in kwestie hen laten veroveren.

In alle gevallen kunnen er echter nog kapers op de kust zijn en kan de man die je zo leuk vindt, worden benaderd door een andere vrouw. Hoe je in een dergelijke situatie handelt, zal ook bepalend zijn voor het type verleidster je bent. Zo kun je de begerenswaardige man gaan bespioneren als een andere vrouw toenadering tot hem heeft gezocht. Afhankelijk van de uitkomst van je actie kun je dan bepalen wat je volgende strategische zet zal zijn. Andere dames zullen hun potentiële concurrente echter benaderen en haar, met behulp van leugens over de betreffende man, bij hem uit de buurt proberen te halen. Nog extremere gevallen zullen zonder omhaal de vrouw, die toenadering heeft gezocht tot de man die zij wil verleiden, laten vertrekken.

Mission impossible

In bepaalde gevallen zullen je verleidingspogingen op niets uitlopen. Als verleidster kun je dan op uiteenlopende manieren reageren, zoals je erbij neerleggen en verder gaan met je leven. Maar ook de man in kwestie als een totale mislukking gaan zien en behandelen of alles op alles zetten om te krijgen wat je voor ogen hebt. De weg die je in een dergelijk geval gaat bewandelen, zal eveneens veel zeggen over het type verleidster dat je bent.

Het kan de beste verleidster overkomen dat ze een man op de korrel heeft die in een vaste relatie zit. Er zijn vrouwen die in een dergelijk geval ontroostbaar zullen zijn en heel hun wereld in zien storten. Andere dames blijven echter gewoon met deze man flirten of laten hem keihard vallen. Je reactie zal wederom veelzeggend zijn voor het soort verleidster waar je toe kunt worden gerekend.

Uitkomst van de test

Als je alle bovengenoemde aspecten grondig, en vooral eerlijk, onder de loep hebt genomen, dan ben je er waarschijnlijk achtergekomen of je trucjes en spelletjes nodig hebt om een man te verleiden. Ook weet je dan precies of je er goed aan doet om bijvoorbeeld hard-to-get te spelen. Sommige verleidster houden namelijk niet van dit soort verleidingstechnieken en blijven het liefst gewoon zichzelf. Anderen halen tijdens het verleiden echt alles uit de kast totdat ze hun doel hebben bereikt.

De vrouwen die zo natuurlijk mogelijk willen blijven tijdens het verleiden, gaan ervan uit dat de man, je leuk vindt zoals je werkelijk bent. Vaak vinden mannen een vrouw namelijk erg aantrekkelijk als ze spontaan en naturel is. Bij hen voelen ze zich uitstekend op hun gemak en durven helemaal zichzelf te zijn. Dit in tegenstelling tot bij een verleidster die zich aanvankelijk anders heeft voorgedaan en waarbij een man maar af moet wachten met welke persoonlijkheid hij die dag weer te maken gaat krijgen.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…