Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo maak je hem helemaal gek!

Anja
3 min read

Wil je dat hij als een blok voor je valt? Dan is het belangrijk om uit te pakken met goede technieken. Deze tips gelden zowel voor single vrouwen die iemand op het oog hebben als vrouwen die al in een relatie zijn. Ook al ben je al in een relatie, je kunt namelijk je partner nog steeds verleiden en gek maken met deze tips!

Aandacht

Schenk hem jouw volledige aandacht. Je moet hem het gevoel geven dat hij de enige is die telt. Toon dat je alleen geïnteresseerd bent in hem. Kijk hem aan als hij praat, kijk diep in zijn ogen. Geef hem complimenten en lach om de grappen die hij maakt. Zo zal hij zich belangrijk en geliefd voelen. Als je jezelf soms ietwat klein en kwetsbaar opstelt, krijgt de man het gevoel dat hij je moet beschermen en dat hij voor je moet klaarstaan.

Oogcontact

Oogcontact is een goede manier om spanning op te bouwen bij een man. Zoek oogcontact als je even niet dicht bij hem in de buurt bent. Als hij je terug aankijkt, kijk dan langzaam weg. Bovendien is het goed om subtiel te lachen terwijl je hem aankijkt. Hierdoor kom je warmer en aantrekkelijker over. Hou het oogcontact wel luchtig, het is niet de bedoeling om hem voortdurend aan te staren.

Aanrakingen

Dat schept een gevoel van intimiteit tussen jullie. Mannen zijn enorm gevoeling voor aanraking. Als je hem passeert, raak hem dan ‘per ongeluk’ aan. Probeer ook als je met hem in gesprek bent om subtiel jullie lichamen te doen raken met elkaar. Aanraking zorgt voor binding, ontspanning. Dat komt doordat je lichaam oxitocine vrijgeeft: een hormoon met een bindende en kalmerende werking.

Gesprek

Als je in gesprek bent, speel dan met de intonatie van je stem. Fluister hem lieve of leuke woordjes toe met een zachte of sexy stem. Gebruik dan weer je normale intonatie om de serieuze draad van het gesprek terug op te pikken. Onderbreek het gesprek af en toe met een verleidelijk of sexy lachje.

Uiterlijk

Een goed verzorgd uiterlijk is essentieel. Zorg er wel voor dat je make-up onopvallend en subtiel is. Mannen knappen namelijk af op te veel make-up. Kies bovendien voor kledij waar je je comfortabel en sexy in voelt. Kleed je vrouwelijk maar niet te uitdagend. Het moet een tikkeltje onschuldig blijven. Ook als je al in een relatie bent, is het belangrijk dat je moeite bijft doen om er op je best uit te zien. Dat kan je dan bijvoorbeeld doen op verrassende momenten, draag tijdens een doordeweekse dag bijvoorbeeld eens een sexy kleedje.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…