Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

De beste manier om buikvet te verliezen

Anja
2 min read

Te veel alcohol of frisdrank gedronken? Of houd je gewoon van lekker eten? Dat is allemaal heel normaal, je krijgt er alleen wel een ‘buikje’ van. Veel mensen willen graag van hun buikvet afkomen om een mooie buik te krijgen. Een mooie platte buik om in de zomer van te genieten op het strand of bij het zwembad. Om een mooie sexy buik te krijgen is het goed om je aan een dieet te houden en te sporten. Maar hoe dan? Deze manier laat je buikvet als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Oefeningen

Op het gebied van oefeningen kun je het best cardio oefeningen doen. Denk hierbij aan het hardlopen, wandelen, lopen, roeien, zwemmen en fietsen om vet te verbranden. Doe dit een paar keer per week voor een half uurtje op een niet te hoge hartslag. Hoe hoger je hartslag, hoe meer koolhydraten en suikers je gaat verbranden. En jij wilt juist vetten verbranden. Zorg er dus voor dat je hartslag niet te hoog is.

Eten

Op het gebied van eten: probeer suikers en verzadigde vetten te vermijden.
Drink ook geen alcohol als je jouw bierbuikje wilt wegwerken. Een “bierbuikje” (of een wijnbuikje) is iets wat je absoluut niet wilt hebben. Drink in plaats daarvan een glas water. Zorg dat je minimaal 2 liter water op een dag drinkt. Het beste is om 100 gram water per kilo lichaamsgewicht te drinken.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…