Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Gezonde én lekkere gerechten: het kan!

Anja
3 min read

Miljoenen mensen over de hele wereld voeren een kleine innerlijke tweestrijd. De strijd gaat tussen het kiezen voor lekker eten en het kiezen voor afvallen. Maar het goede nieuws voor al deze mensen is dat deze strijd eigenlijk helemaal niet nodig is. Er zijn genoeg recepten die zowel gezond als lekker zijn. Heerlijk eten dat jou toch helpt met afvallen: het bestaat echt.

Lekkere gerechten

Natuurlijk kun je voor ieder moment van de dag een gerecht kiezen dat zowel gezond als lekker is. Maar in dit artikel richten wij ons vooral op het avondeten omdat daar doorgaans het meeste winst te behalen valt om af te vallen. Een lekker en gezond idee is de hamburger gezond. Dit is een steak tartaar op een meergranenbroodje met onder andere humus en courgette erop. Een heerlijk alternatief voor het doorgaans ongezonde fastfood.

Op de site vindt je tal van verschillende lekkere en gezonde recepten.
Zo bijvoorbeeld ook allerlei heerlijke en gezonde ideeën voor het maken van lekkere hapjes: vb. courgette pizza’s.

Of een lekker receptje voor een ovenschotel of opgevulde kipfilet.

   

Nog meer lekkere gerechten

Ook voor de wat kleinere eter zijn er natuurlijk voldoende gezonde gerechten te vinden. Wat denk je van een heerlijke soep of een lekkere quiche?  Misschien niet direct iets wat u zelf zult bedenken maar met een eenvoudig recept toch een verassend lekkere maaltijd.

Ook een frisse wrap met kip zal bijna iedereen bevallen. Je hebt enkel wraps, kipfilet, paprika, asperges en tomaten en sla nodig!  

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…