Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Iris Willems

Expert in Mind

Ik studeerde in 1993 af als Klinisch Psychologe. Dat ging  niet zomaar vanzelf. Ik was opgevoed met de gedachte ‘als je hard werkt dan kom je er’. Maar dat ‘harde’ werken zorgde net voor het tegenovergestelde effect. Daardoor ging ik nóg harder werken met nóg minder rendement. Tot wanneer ik me ging verdiepen de werking van het brein en het effect ervan op onze resultaten. 

Dankzij die inzichten en bijhorende methodes wist ik mijn studietijd te halveren, 2 academiejaren in 1 zittijd te beëindigen en dit met grote onderscheiding, terwijl ik er de jaren voorheen amper door geraakte. 

Ik ben NIET SLIMMER GEWORDEN, ik heb alleen mijn hersenen SLIMMER weten te GEBRUIKEN!

Deze ervaring tekende me voor de rest van mijn leven want meteen na mijn studies startte ik met het coachen van anderen om ook meer uit zichzelf te halen. Ik zag dat iedereen die deze methodes toepaste ook meteen veel betere resultaten behaalde in zijn werk. Zowel op vlak van verkoop, creativiteit, overwinnen van weerstanden en angsten, uitstelgedrag aanpakken, doelen bereiken … Ik ontdekte gaandeweg dat iedereen tot veel meer in staat is dan men denkt. Daar is het mijn passie om dit ook met jou te delen!

Bekijk mijn volledige verhaal in deze video: https://prana.be/iris/

Lees alle artikels van Iris Willems

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…