Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Lynn De Coen

Schoonheidsspecialiste
Expert in Gezondheid

Ik ben Lynn De Coen. Ik ben schoonheidsspecialiste en ik heb mij gespecialiseerd in huidverbetering. Ik ben reeds 5 jaar zaakvoerster van mijn praktijk, LUX Institute, waar de focus ligt op huidtherapie en permanente make-up.

Daarnaast voer ik alle medische laserbehandelingen uit in de Kouterclinic, onder supervisie van Dr. Vertriest.

De huid op de juiste manier behandelen is volledig afhankelijk van de kennis van de behandelaar. De kracht van de behandeling zit in de toepassing van een combinatie van technologieën die juist worden ingezet om cliënten zo snel en zo efficiënt mogelijk te helpen.

De dagelijkse begeleiding en ook de educatie van onze cliënten naar een gezonde huid, zal ik volgens mij nooit beu geraken 🙂 Het is mijn missie.

De duurzame relaties die gedurende de jaren werden opgebouwd met heel veel klanten, toont aan dat mensen vertrouwen hebben door de resultaten die ze bereikt hebben en daar loyaal aan blijven.

Acné, pigmentstoornissen, rosacea, eczeem, littekens, huidverslapping, permanent ontharen, verwijderen van tatoeages,… zijn allemaal indicaties die zich afspelen in onze huid en die ik met veel plezier en met succes behandel.

Meer informatie over mij en mijn praktijk, vind je hier terug.

Lees alle artikels van Lynn De Coen

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…